אפולו-14874

הצטרף בתאריך: 08/08/2009 ב- 18:34:59 הודעות: 2
|
נשלח: א' 09 20, 2009 12:12 pm כותרת הודעה: סיפור אהבה |
|
|
סיפור על מקריות ,אהבה..ועוד...
שנה מלאת אור
ואהבה לכל קוראיי
ומתוך סבך שיערך ניגלו לי שוב,מיצחך ועינייך החומות,פקוחות ורציניות וחקרניות מתחת לגבות העדינות שלך ועצובות נורא עינייך ,הלוואי שאדע למה,ובכל זאת אני מרגיש איך בשנייה הן גם מוכנות להאיר,להפציע. ובעיניים שלך,במבט הזה שלך שאלת אותי-מי אתה?. לא יודע,רוצה להיות כל מי שמבטך יראה בי. כן,אם רק לא תפחדי לראות-אני אולי אהיה.
ובעדינות אני מחזיק את פנייך בין ידיי ואני מרגיש בידיי את פנייך החמות,וחושב שכמעט כל הפנים האחרות שאני פוגש ביומיום עשויות מהבעות שהן תמיד קצת ציטוט של הבעות אחרות,אבל פנייך שלך---ואז אני מושך אותך אלי ומנשק בפעם הראשונה את פיך הרעב והצמא,מניח את שפתיי בדיוק על שפתייך,נפש אל נפש,והפה שלך יהיה רך מאוד וחם,ואת תמשכי קצת את שפתך העליונה למעלה-יש לך תנועה כזו,ראיתי-ואני כמובן אתהה לרגע אם אצליח לשכב איתך לפני שאדע את שמך{אל תשכחי שאני בכל זאת גבר ויש לי חלום גברי כזה,שאף פעם לא התממש} אבל אז,דווקא נגד עצמי וטיפשותי אשאל אותך מהר איך קוראים לך ואת תאמרי,ואת תמלמלי בחיוך רועד מקור שיש לך עור דק נורא,ואני אשמע בכובד ראש את מה שלחשת לי בחיוך הזה: שאני חייב לנהוג בך בעדינות,לא בגסות ולא בזרות,ולא באף אחת מחמש האצבעות שהעולם כנראה שלח אלייך לא פעם.יותר ויותר אני חושש שככה הוא עולל לך ונפשי יוצאת אלייך בחייכך, בדברך, בהתרפקך אל גופי,כי בניגוד לכל הנשים שאי פעם התרפקו אלי ,אני יודע שאת תילחצי אלי מייד כל כולך,במלואך,כי את כל כך בחיים,ואני אציין ביני לביני את העובדה הפעוטה הזאת,שתמיד משכה את תשומת ליבי,כי נשים,את מבינה,תמיד חיבקו אותי בהתחלה רק עם חצי גוף ,חצי גוף שלהן אל הגוף המורעב שלי,רק שד אחד,אם לדייק,ואת מלכתחילה תפרי את החוק הנשי הקטן הזה, ותצהירי בגופך שאת נאמנה לאיש שאני ולא למחנה הנשים שמאחורייך. |
|